Z PIECZENIEM PROSIAKA
PROGRAM:
Wyjazd z Nowego Sącza. Przejazd do Poronina, skąd udamy się na godzinny kulig 8-osobowymi saniami z zaprzęgiem konnym, podczas którego zobaczymy pięknie rozciągającą się białą panoramę Tatr. Następnie wspólna biesiada przy ognisku z poczęstunkiem. Uczestnicy będą mogli skosztować pieczonej kiełbaski prosto z ogniska, góralskiego bigosu oraz herbatki góralskiej, pieczenie prosiaka. Następnie wyjazd w drogę powrotną. Powrót w godzinach wieczornych.
CENA ZAWIERA: transport autokarem/busem, kulig na saniach, ognisko z pieczeniem kiełbasek + dodatki, gorąca herbata/herbatka góralska dla osób dorosłych, grzaniec, pieczenie prosiaka, ubezpieczenie NNW.
CENA ZAWIERA: transport autokarem/busem, kulig na saniach, ognisko z pieczeniem kiełbasek + dodatki, gorąca herbata/herbatka góralska dla osób dorosłych, grzaniec, pieczenie prosiaka, ubezpieczenie NNW.